Trabzonspor Bilal Başacıkoğlu ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor Bilal Başacıkoğlu ile sözleşme imzaladı.

Trabzonspor Bilal Başacıkoğlu ile sözleşme imzaladı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Bilal Başacıkoğlu ile resmi sözleşme imzaladı.

Trabzonspor, Hollanda doğumlu Trabzonlu oyuncu Bilal Başacıkoğlu ile 2019 – 2020 sezonunun ikinci yarısında geçerli olacak ve sezon sonu kullanılmak üzere 2 yıllık opsiyonlu sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen imza töreninde Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu yer aldı.

Genç bir oyuncuyu kadroya kattıklarını belirten Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, “Genç kardeşimize aramıza katıldığı için hoş geldin diyoruz. Trabzon kökenli genç oyuncu olarak aramıza katıldı. İnşallah kendisinin kariyerine de Trabzonspor’a da katkı sağlayacak ve kulübümüzde başarılı olacaktır. Tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Trabzonspor'a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Bilal Başacıkoğlu ise, “Herkese çok teşekkür ediyorum bana bu şans verildiği için. Umarım hem benim hem de Trabzonspor camiası için en iyisi olur” dedi.

Yeni transfer Bilal Başacıkoğlu Trabzonspor'da 45 numaralı formayı giyecek.

Trabzonspor Bilal Başacıkoğlu ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor Bilal Başacıkoğlu ile sözleşme imzaladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor