Trabzonspor Asbaşkanı Alp: Basel ve Galatasaray maçı çok önemli

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp Haber61 TV'ye konuştu

Trabzonspor Asbaşkanı Alp: Basel ve Galatasaray maçı çok önemli

Süper Lig'de Trabzonspor Ankaragücü'nü deplasmanda 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Alp şöyle konuştu;

Bizim için çok iyi bir sonuç oldu. 3 sarı kart sınırında oyuncumuz vardı onların sıkıntısız kurtulması çok iyi oldu, mutluyuz. Taraftarları hayranlıkla izledim. Geçen hafta nasıl bizim taraftarımız bize maçı aldırdıysa bugün de onlar öyleydi. Ankaragücü'nün ligde her zaman olmasılazım. Taraftarları tebrik ediyorum.

Trabzonspor için formalite maçı yoktur. Basel maçını da kazanmak için sahaya çıkacağız, ülke puanı için de çok önemli. Galatasaray maçı da aynı şekilde önemli. Sonuçta o da 3 puan, diğer maçlar da. Galatasaray'ın moralsiz olması önemli değil, büyük maçlarda farklı olur. Hakedinin kazanmasını diliyorum. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor