Trabzonspor Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? 3 Haziran 2023

Trabzonspor, Süper Lig’in 37. haftasında Alanyaspor ile karşılaşacak. Trabzonspor Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar…3 Haziran 2023

Trabzonspor Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? 3 Haziran 2023

Spor toto Süper Lig’in 37. Haftasında Trabzonspor ile Alanyaspor karşılaşacak. Trabzonspor Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Bütün ayrıntılar bu sayfada…

Bugün (03.06.2023 Cumartesi) oynanacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Burak Pakkan olacak. Saat 19:00’da başlayacak karşılaşma Bein Sports 2’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Trabzonspor Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Karşılaşmayı Haber61 Canlı Anlatım sistemi ile anbean takip edebilir, maç öncesi tstat önünden maç sonu stat önü ve karma alandan Haber61 TV’den yapılacak canlı yayınlarla müsabakanın nabzını tutabilirsiniz.

HABER61 TV’Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

MUHTEMEL 11'LER:

Trabzonspor: Taha Tepe, Larsen, T. Altıkardeş, Hüseyin, Eren, Siopis, Bakasetas, Visca, Bardhi, Trezeguet, Umut.

Alanyaspor: Yusuf, Furkan, Fatih, Ümit, Y. Özdemir, Eduardo, Fer, Oğuz, Doumbia, Erencan, Candeias.

Trabzonspor ile Alanyaspor bugüne kadar 14 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda 4 kez Trabzonspor, 6 kez Alanyaspor kazandı. 4 kez taraftar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzon’da oynanan 6 karşılaşmada 1 kez Trabzonspor 3 kez Alanyaspor kazandı. 2 karşılaşma beraberlikle sona erdi. İki takım en son 09.01.2023 tarihinde Alanya’da karşılaştı. Müsabaka 5-0 Alanyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Trabzonspor son maçında deplasmanda Giresunspor’u 4-2 mağlup ederken Alanyaspor evinde Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu.

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR
Trabzonspor Süper Lig’de 3+ kez ağırladığı takımlar arasında en düşük galibiyet oranında kaldığı (yüzde 17) ve en yüksek mağlubiyet oranına sahip olduğu (yüzde 50) rakibi Alanyaspor (1G 2B 3M).

Sezonun ilk yarısında Trabzonspor'u 5-0 yenen Alanyaspor, rakibine bu sezonki en farklı Süper Lig mağlubiyetini yaşattı. Alanya ekibi, bordo-mavililer karşısında 2018/19'un ardından ikinci kez lig dublesi yapmayı hedefliyor.

Süper Lig'deki son iki maçını dörder gol atarak kazanan Trabzonspor (4-1 vs Fatih Karagümrük & 4-2 vs Giresunspor), lig tarihinde üst üste üç karşılaşmada 4+ gol kaydettiği bir dönem yaşamadı. Son iki karşılaşmada sekiz gol atan bordo-mavililer, daha önceki yedi mücadeledeki gol sayısını yakaladı (1G 1B 5M).

Süper Lig'de çıktığı son 15 deplasman maçındaki tek galibiyetini (hükmen galibiyetler hariç) son karşılaşmada Kayserispor'dan alan Alanyaspor (4B 10M), üst üste iki ziyaretinden kayıpsız döndüğü son dönemi Mayıs-Ağustos 2022 arasında yaşadı (3G).

Bu sezon evindeki Süper Lig maçlarında en fazla gole kapama yapan takım olan Trabzonspor (11), daha yüksek bir sayıya en son 1986/87 sezonunda Ahmet Suat Özyazıcı yönetiminde ulaştı (12).

Bu sezon ilk golü yediği Süper Lig maçlarında galibiyet alamayan tek takım Alanyaspor (5B 12M). Trabzonspor ise taraftarı önünde açılış golünü attığı karşılaşmalarda sadece bir kez puan kaybetti (10G 1B).

Süper Lig'e geldiği 2021/22'den bu yana en fazla gol atan yerli isim olan Umut Bozok (27), bu dönemde Cenk Tosun'un (126 dakikada bir) ardından ağları en sık havalandıran Türk oyuncu konumunda (129 dakikada bir).

Bu sezon Süper Lig'de attığı yedi golün beşini penaltı noktasından kaydeden Anastasios Bakasetas, 2008/09 sonrası dönemde Trabzonspor formasıyla bir sezonda bu şekilde en fazla gol atan isim olan Burak Yılmaz'ı (2017/18'de 6 gol) yakalayabilir.

Salı günü oynadığı Kasımpaşa maçında çektiği son şutta fileleri havalandıran Oğuz Aydın, rakip kaleye daha önce yolladığı 33 şutu gole çevirememişti.

Trabzonspor'un başında iç sahada çıktığı ilk iki Süper Lig maçını kazanan Nenad Bjelica, Hans-Peter Briegel'den (2001/02) bu yana bordo-mavili ekiple evindeki ilk üç lig karşılaşmasını kayıpsız geçen ilk yabancı teknik direktör olmak istiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler