Trabzonspor'a Halil Dervişoğlu'ndan kötü haber! Umutlar tükendi...

Trabzonspor'un kadrosuna katmayı çok istediği, bordo mavili formayı giymek isteyen Halil Dervişoğlu'nun transferi çıkmaza girdi.

Trabzonspor'a Halil Dervişoğlu'ndan kötü haber! Umutlar tükendi...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un uzun süren ısrarlarına rağmen Hollanda ekibi Sparta Rotterdam'ın futbolcusu Halil için bordo mavililer için 1.5 Milyon Euro'a kadar indiği ve bu bonservis bedelinde direttiği öğrenilirken genç golcüye tam 15 farklı takımdan teklifler gelmesi istenilen ücreti veremeyen bordo mavili takımın umudunu tüketti.

İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton ve Portekiz ekibi Braga'nın yanı sıra Türkiye'den de Beşiktaş ve Galatasaray'ın 2 Milyon Euro'luk teklifi nedeniyle önceliği bu ekiplere veren Sparta Rotterdam'a Trabzonspor dahil olmak üzere toplam 15 takımın resmi teklif yaptığı öğrenildi.

TÜRKİYE'Yİ İSTİYOR

Trabzonlu ve Trabzonsporlu olan Halil Dervişoğlu, kulübüne Trabzonspor'da oynamak istediğini iletirken bordo mavililerin belirlenen rakamlarda teklifler verememesi nedeniyle kulübü tarafından alternatifleri değerlendirmek zorunda bırakıldı. 19 yaşındaki golcünün Türkiye'de oynamak istemesi nedeniyle Beşiktaş ve Galatasaray'ın kıyasıya yarışa girdiği bildirildi.

Öte yandan İngiliz ekibi Brighton'un Halil'i rezerv takımda düşündüğünü belirtmesi üzerine Ümit Milli Takım'da oynayan futbolcunun bu takımın teklifine olumsuz baktığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler