| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 16 Mart 2019 16:11 Güncellenme tarihi: 10 Ocak 2026 15:49

Trabzonspor Taraftarı Erzurum’da Kar Kış Dinlemedi: Tribünler Tamamen Doldu

Trabzonspor, Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Erzurumspor ile karşılaşırken, bordo-mavili taraftarlar dondurucu soğuğa rağmen tribündeki yerini alarak takımlarına büyük destek verdi.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a konuk olan Trabzonspor, zorlu deplasmanda taraftar gücünü arkasında hissetti. Hava sıcaklığının oldukça düştüğü ve kar yağışının etkili olduğu Erzurum'da, bordo-mavili futbolseverler takımı yalnız bırakmadı.

Ulaşım Engel Tanımadı

Karadeniz’in dört bir yanından yola çıkan taraftarlar; otobüs, minibüs ve şahsi araçlarıyla şehre akın etti. Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu’nda misafir tribünü için ayrılan tüm koltuklar, maçın başlamasından kısa süre önce tamamen doldu.

Soğuk Havaya Rağmen Tam Destek

Maç öncesi ısınma hareketleri sırasında futbolculara tezahüratlarla moral veren taraftarlar, olumsuz hava koşullarına rağmen 90 dakika boyunca desteklerini sürdürdü. Bölgedeki yoğun kar yağışına rağmen tribünlerdeki coşkulu kalabalık dikkat çekti.

Yorumlar (2)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

B
BORDO -MAVİ.
7 yıl önce

Taraftar iyi de Trabzonspor sahada yok.:) :) :)

S
sadık
7 yıl önce

maç kaç kaç bu yazının sonuna ekle