| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 20 Şubat 2022 18:58

Şükrü Kuleyin: “Şampiyonluk camiaya hayırlı olsun”

Şükrü Kuleyin maç sonu Haber61’e konuştu.

Trabzonspor Divan Kurulu üyesi Şükrü Kuleyin Alanyaspor – Trabzonspor maç sonu Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Kuleyin şunları söyledi;

"Ben çok rahattım. Geriden oyun kuruyorlardı. Bu bizim için aradığımız fırsattı. Trabzosnpor’ karşı açık futbol oynarsan cezayı keserler ve Trabzonspor’da cezayı kesti. Takımın atanı tutanı olduktan sonra hiçbir şey olmaz Trabzonspor’un ikisi de iyi. Kaptana diyecek bir şey yok. Avrupa'da en üst liglerde oynayacak bir oyuncu. Şampiyonluk camiaya hayırlı olsun. Trabzonspor’un bu saatten sonra maç kaybedeceğine inanmıyorum. Alanyaspor’a başarılar diliyorum. Alkışladılar maç sonu. Bir takım kırgınlıkların geride kalması gerektiğini düşünüyorum."


 

Yorumlar (2)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

M
mk
4 yıl önce

bu tarz şampiyonluk açıklamaları çok toy bir davranış, herkes geçmişte bu takımın neler yaşadığını biliyor, böyle açıklamalar takıma ancak zarar verir, yakışmadı.

C
Cubukcu
4 yıl önce

nasil sampiyon oluyoruz önümüzde 12 mac var oda 33 puan eder , insAllah sonuca ulasiriz ama böyle degil faviriyiz iyi oynuyoruz , bu derenin altindan cok su akacak daha sabirli olalim .