Trabzonspor'un yeni transferi Marek Hamsik Slovakya milli formaı altında Polonya'ya karşı mücadele ediyor.
Saat 19:00'da başlayan karşılaşma sonrası Trabzonpor taraftarı ekran başına kilitlendi.
Tecribeli ismin ilk yarındaki performansı ise mest ett.
Sosyal medyada adeta Marek Hamsik çılgınlığı yaşandı.
Tüm Yorumlar (13)
61
5 yıl önceAbartmayin,düz bir futbol oynadi.Gol mu atti?,Asist mi yapti,Takimi ataga mi kaldirdi?Ne yapti?
Borabay
5 yıl önceMaçı izledim, kutçka 3 tane hamşik eder. Becerebiliyorsanız kutçka’yı alın...
arif efendi
5 yıl önceTrabzonspor taraftari olarak yaziyorum, kariyerine saygim var ancak bu macta henuz birsey yapmadi.
Harun
5 yıl önceGerçekten umut verdi. Slovakya'nın tur atlaması çok iyi olur, marek hamsik form tutar boylece; malûm son oynadığı ligler pek iyi değil.
adnan
5 yıl öncesorlot ta gelirse uefa kupasi lig kupa ts buyil hepsini alir seyredin gorun
Erdem
5 yıl önceBizde nasıl oynadığı önemli. Bu arada bizden giden veya bize gelen adamlardan çok, bu saatten sonra yani şuan kimin gideceği ve yerine kimin geleceği çok çok önemli. Orta saha, kanatlar ve bekler kör topal bi şekilde gidiyordu fakat forvet transferi kesinlikle hata kaldırmaz. İyi forvet gelmezse eldeki adamlarla zorlanırız bide eldekiler gider yani Ekuban ve Djaniny satılırsa sonra da yerlerine Afobe gibi 3 forvet gelirse kabus başlar. Bizi Hamsi mizde kurtaramaz, Nwakaeme de, Bakasetas da. Bu yüzden adam satmayalım, adam alalım fazla olsun eksik olmasın.
HataydanEskiTsli
5 yıl önceBerat flavio parmak hamsik omur bakasetas yusuf yunus. ceyhun u filan birakin artik orta saha almayin. 3 kisi oynayacak yerde 8 kisi var. Stoper sol bek ve golcu bulun. Kadro muhendisligi budur bence..
aydın
5 yıl öncebelli ki maçı izlememişsin..İyi oynadı,takımı yönlendirdi.. Asist yaptı..
AKIN
5 yıl önceBravo. Tam ben de aynısını yazacaktım. Dün hiç bir şey yapmadı.
Volkan
5 yıl önceAkşam ki maçtaki performanslarına göre söylüyorum, bizim aradığımız orta saha Hamsik değil Duda imiş...
Hakkı
5 yıl önceŞampiyonlar ligide seneye....
TS61
5 yıl önceAsist yaptı. Sen başka maçı izlemişsin
MERT
5 yıl öncemarekin ölüsü bile türk ligini alt üst eder