Sosa’da Abdulkadir açıklaması “Aklını karıştırmayın”

Trabzonspor’un genç yıldızı Abdulkadir ve kaptanı Sosa basın toplantısı düzenledi.

Sosa’da Abdulkadir açıklaması “Aklını karıştırmayın”

Haber61 - Spor Servisi

İkinci yarı hazırlıklarına Antalya’da devam eden Trabzonspor’da genç yıldız Abdulkadir Ömür ve Kaptan Sosa basın toplantısı düzenledi.

Abdulkadir’in performansı ve transfer söylentileri hakkında konuşan Sosa “Aklını karıştırmayın” ifadelerini kullandı Sosa “Sosa, Abdulkadir’in geleceği ile ilgili soruya, “Abdulkadir’in şuan ki durumundan dolayı bende çok mutluyum. Potansiyeli bizde görüyoruz. Çok önemli yerlere geleceğini bende biliyorum. Çok hassas olması gereken konu. Kendisine gelen veya gelebilen teklifler hakkında dikkatli olmalı. Her zaman antrenmanlarda her şeyi yapmaya çalışan onun da aklını karıştırmamak, farklı fikirler sokmamak adına biraz daha dikkatli olunmalı. Yönetim gerekli fikirleri alıyordır. Her zaman antrenmanı düşünen, birisi. Futbolda gün gün bakmak lazım. Şuandır.. Şuanda ne yaparsanız gelecekte karşılığın alırsınız. Şuanda iyi çalışıyor. O da gelecekte karşılığını alacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler