Trabzonspor'da bu sezon 33 gol+11 asist ile yıldızlaşan Alexander Sörloth için menajerler kapıyı aşındırmaya başladı. Yönetim ise Norveçli golcü için planını belirledi.
20 milyon euro ve üzeri bir teklif olursa, 6 milyon euro'luk satın alma opsiyonu kullanılarak Crystal Palace'tan 24 yaşındaki oyuncunun bonservisi alınıp, üzeri kar olarak yazılacak. Aksi halde ise opsiyon hakkı bu yıl kullanılmayacak. Sörloth'un 1 yıl daha kiralık kontratı var.
Eski Trabzonlu Onazi, Sörloth için, "Sörloth rakip defansın dengesini bozan çok iyi bir santrfor. Sert ve düzgün şutları, hava toplarında mutlak hakimiyeti var. Yükselişte ama hep zirvede kalmayacak. Bu fırsatı en iyiye ulaşmak adına kullanması gerek" dedi.
Tüm Yorumlar (7)
ismail
5 yıl önceyönetim şunu açıklamalı gelecek sene 6 milyon u ödemediğimiz anda, 9 milyona serbest kalır maddesi işleyecekmiş bu doğruysa 3 milyon kazanacağız
1461 TRABZON
5 yıl önceBence yönetim ilgililere sorsun, bu sezon kimi şampiyon yapacaksınız diye. Verilecek cevaba göre, alınacak ve gönderilecek futbolcular belirlensin, ona göre takım kurulsun. :)
Hadi canum
5 yıl önceNedemek istiyon gara usak ts den bisey olmaz gitmi diyon????????????
Laz
5 yıl önceAha buraya yazıyorum bu yönetim bununda elinden kaçırır hala uyuyorlar ahmak gibi taraftarı sinir etmeyin kasinmayin biran önce bitirin bu işleri
Veli
5 yıl önce15 milyona türkiyeye dönmemek şartıyla satılsin yoksa seneye 9 milyona fener gider buda
Yusuf
5 yıl önce20 ye satılabilir.Hala 1 milyarın üzerinde borç var.
Gümüş
5 yıl önceYabancılar iyi olsada olmasada elinde patlayan bomba bizim alt yapıya yatırım yapmamız gerek bunlarda takım ruhu yok paradan başka bir şey düşünmüyorlar