| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 05 Temmuz 2020 08:53

Sörloth hem 3 puan hem de rekor için sahaya çıkıyor

Alexander Sörloth için Galatasaray maçının büyük bir önemi var

Trabzonspor’un en önemli hücum silahı Alexander Sörloth, Galatasaray maçında ağları havalandırması halinde kupa ve Avrupa dahil toplamda 29. golüne ulaşacak ve Şota’yı (28) geride bırakıp kulüp tarihine adını yazdıracak.

Trabzonspor’un en önemli hücum silahı elbette Sörloth... Krallık yarışında 20 golle zirvede yer alan Norveçli yıldız için Galatasaray maçının büyük bir önemi var. Öyle ki 24 yaşındaki santrfor, ağları havalandırması halinde kupa ve Avrupa dahil toplamda 29. golüne ulaşacak ve Şota’yı (28) geride bırakıp kulüp tarihine adını yazdıracak.

Trabzonspor’un bir sezonda en çok gol bulan yabancı futbolcusu olacak. Sörloth, büyük maçlardaki performansıyla da geldiği günden beri parmak ısırtıyor. Kral, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı çıktığı 7 maçta 8 kez ağları havalandırdı.

Yorumlar (2)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

O
Olacak olan
5 yıl önce

Efendi adamsın lakin en ufak hatanda gömecek bu taraftar seni. Hemde sahaya çıksa top ayağına geldiğinde donuna yapacak adamlar seni karalayacak. Rekormuş mekormuş diyeceksin ben nerdeyim. Hap acısı kadar acı ama hap değil.

O
Onur Kara
5 yıl önce

Yav he