Sivasspor’un Uğur Çiftçi için istediği rakam Trabzonspor’u şok etti

Trabzonspor transfer çalışmalarını oldukça geniş bir liste üzerinde sürdürürken gündemdeki isimlerden biri olan Uğur Çiftçi’de geri adım atıldı.

Sivasspor’un Uğur Çiftçi için istediği rakam Trabzonspor’u şok etti

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in ilk yarısını lider tamamlayan Trabzonspor devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Özellikle defans hattına takviye yapmayı hedefleyen bordo mavililer sol bek mevki için Sivassporlu Uğur Çiftçi’yi de gündeme almıştı.

Yapılan ilk görüşmelerde Sivasspor’un 2.5 Milyon Euro bonservis bedeli istediği ve bu rakamda ısrarcı olduğu öğrenildi. Bu yüksek bedel karşılığında adeta şok olan bordo mavili yetkililer bu transferde geri adım attı.

Uğur Çifçti ismi bu nedenle rafa kaldırılırken şuan görüşülen isimlerde sonuç alınamaması durumunda gelecek günlerde bu kez takas teklifi ile tekrar gündeme gelebileceği ifade ediliyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor