Serkan Asan: Trabzonspor'da 11 oyuncusu olmak istiyorum

Trabzonspor'un genç sağbeki Serkan Asan Haber61'e açıklamalarda bulundu

Serkan Asan: Trabzonspor'da 11 oyuncusu olmak istiyorum

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 ile geçerken bordo mavililerde genç futbolcu Serkan Asan ilk kez Süper Lig'de 11'de sahaya çıktı

Serkan Asan maçın ardından da Haber61'e açıklamalarda bulundu. 

Serkan şöyle konuştu;

Oynayacağımı son anda öğrendim. Hocam bana güvendi ve 11'de şans verdi. Ben de onu mahcup etmemek için elimden geleni yapmaya çalıştım. Daha iyisini de yapabilirdim daha çok çalışıp daha da iyi olmaya çalışacağım. 11 oyuncusu olabilmek için elimden geleni yapacağım. Antrenmanda maçlarda hocam bana şans verdikçe elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Artık 11 oyuncusu olmayı hedefliyorum inşallah 11 oyuuncusu olarak uzun yıllar Trabzonspor'da oynarım.

Çok iyi oynamadık gibi geldi bana. Pozisyona girdik pozisyon verdik. Değerlendirebilsek farklı olurdu, onlar atsaydı maç değşebilirdi. Önemli olan 3 puanla buradan ayrılmaktı. Artık analizlerde hatalarımızdan ders alarak daha iyisini yapmaya çalışacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor