Trabzonspor Rizespor’u mağlup etti.
Karşılşaşma sonrası konuşan Serkan Asan “Kazandığmız için mutluyuz. Forma şansı bulduğum zaman performansımı artırmak istiyorum. Her maç üstüne katmak istiyorum. Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. İkinci yarıya daha hırslı çıktık. Kazanmak çok güzel.” İfadelerini kullandı.
Tüm Yorumlar (9)
ergin genç
5 yıl önceserkan gibi gençler Ts de oynasın. Hak eden oynasın Artık parera ya da forma vermeyin. yedek beklesin. Ben bu çocuğa inanıyorum.Çok daha iyi olacak az daha teknik çok çalışma .. Çok büyük takımlara gider ..
Fanatik. 60
5 yıl önceTakım olarak Baker ve Parmak haricin de futbolcular iyi mücadele ettiler özellikle FLAVIO ışık verdi ilk defa.Ort saha direnç koydu ve pres yaptı .Abdulkadirler ve baker bu takımı eksik bırakıyorlar...
Ercan
5 yıl önceBravo koçum. Sola da diğer genç oyuncuyu koysunlar Trabzonlu oyuncular takımda artmalı. Seyircimiz de sabredip desteğe devam etmeli.
hk
5 yıl önceböyle hırslı oynamaya devam tebrikler
Uyuz Tanju
5 yıl önceFizik kondisyonu geliştirmemiz lazım sahada at gibi olacan basacan ezecen vucudu kullanacan işte o zaman bu iş olur
Serko61
5 yıl önceAferim adaş böyle devam pes etmek yok ,daha iyi olacaksın sana güveniyorum..
fırat
5 yıl önceAbdülkadir Parmak son pasları veremiyor, kaybetmemesi gereken yerde top kaybı yapıyor. ve bunları hep yapıyor. İleride baskı yapmayı becerebildi. Gol pası çalışması gerekir. Eksiklerini kapatsa şimdiye bir yıldızdı. Ama nedense eksik kapatan yerli oyuncu yok. Ya tam var Yusuf Yazıcı gibi ya hep standart/eksik Abdülkadir gibi Yusuf Sarı ve Parmak gibi.
Gazi
5 yıl önceYerlinin yerlileri içinde umut vaadeden tek isim Serkan. Koşuyor mücadele ediyor canını dişine takıyor çocuk. Defansif anlamda çok zayıf ama gayreti ve iyi niyeti sayesinde göze batmıyor ve gelecek vadediyor. Uğurcan uzun pasları taca atmaya devam ediyor, topu oyuna sokmayıp ısrarla kart yemeye çalışıyor. Bize antipati kazandırıyor her maç. Parmak çok top kaybı yapıyor, son paslarda çok verimsiz. Bal yapmayan arı gibi. Ömür çok güçsüz, tek özelliği boş alanda topu alıp gitmek ve ilk gördüğü rakibe çarpıp yere düşmek. Onun oynadığı oyunu Köksal baba bile oynar. Ne şut var ne orta var ne duran toplara vurabilir, ne mücadele eder yerden kalktığı yok maçın yarısını yerde yatarak oynuyor.
hako 07
5 yıl önceserkan,yusuf,samedo,ilk 11 e-parerıa,baker,afobe yedek külübeye