"Serdar, Trabzonspor için iyi tercih"

Trabzonspor'un eski futbolcusu bordo mavili takımı değerlendirdi

"Serdar, Trabzonspor için iyi tercih"
Trabzonspor'un eski futbolcularından Erman Özgür, bordo mavililerin sezon sonunda mutlaka 4-5 transfer yapması gerektiğini söyledi. Özellikle defans hattına katkı yapacak isimlerin alınması gerektiğini kaydeden Özgür, Serdar Taşçı'nın iyi bir seçim olacağını dile getirdi.

Erman Özgür'ün değerlendirmesi şu şekilde;

Devre arasındaki doğru transfer hamlelerine sezons onunda yenisini ekleyecek gibi gözüküyor Trabzonspor. Yükselişten sonra duraklama dönemine girdikleri anlarda kadro derinliğinin ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı. Yeni sezonda şampiyonluk yarışına girecekseler önce defans hattına iki stopere alternatif hatta iki stoperi kulübeye gönderebilecek özel oyuncular alması lazım Trabzonspor'a. Bu noktada Serdar Taşçı iyi bir tercih olabilir Trabzonspor adına. Bence Trabzonspor sezon sonunda iyi hamleler yapacak. Kadro rotasyonunu oluşturmak adına 4-5 nokta transfer gerekiyor. Serdar da bunlardan birisi olabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler