Serdar Gürler: Trabzonspor'dan teklif gelirse...

Serdar Gürler'den Haber61'e Trabzonspor açıklaması

Serdar Gürler: Trabzonspor'dan teklif gelirse...

Haber61 Spor Servisi - ÖZEL - Tuncay Lakot

Süper Lig'de sezonun tamamlanmasıyla Trabzonspor’da yeni sezon öncesi yapılanma devam ediyor.

Sözleşmesi biten oyuncularla yeni sezonda anlaşmayacak olan bordo-mavililerde hedef yeni bir kadro ile zirveye oynayacak takım kurabilmek.

Bu noktada çalışmalara başlayan Trabzonspor'da, bu sezon küme düşen Osmanlsıpor'un yıldızı olmayı başaran Serdar Gürler radara giren isimlerden biri oldu. Daha önce de Trabzonspor'da forma giyen başarılı oyuncu gösterdiği performansla bir çok takımın da listesine girmeyi başarmıştı.

Serdar Gürler, adının yeniden Trabzonspor'la anılmasıyla ilgili olarak Haber61'e açıklamalarda bulundu. 26 yaşındaki futbolcu " Adımın Trabzonspor ile yeniden anılıyor olması beni çok mutlu etti. Trabzonspor’dan böyle bir teklif gelirse tabi ki bir dakika bile düşünmem. Kim Trabzonspor’un teklifini hiçe sayabilir ki." ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili taraftarların kendini fazla tanımadığını ifade eden serdar Serdar, "Taraftarlar beni Trabzonspor’da oynadığım dönemden değil de şimdi farklı bir takımdan tanıyorlar " şeklinde konuştu..

Serdar ayrıca "Bu yıl çok başarılı bir sezon geçirdiğini belirten Gürler bunu çok çalışmaya borçluyum. Çok çalışırsanız Allah’ta size istediğinizi veriyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor