Şenol Güneş'ten stad açıklaması

Trabzonspor'un efsanelerinden Şenol Güneş, Akyazı Stadı'na adının verilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Şenol Güneş'ten stad açıklaması
Akyazı Stadı'na ismi verilen Trabzonspor'un efsane oyuncu ve hocalarından Şenol Güneş, stadın açılış töreni sonrasında açıklama yaptı.

Trabzonspor'un yeni stadını çok beğendiğini dile getiren Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde: 

"Trabzonspor’un yeni stadı hayırlı olsun. Muhteşem bir saha, ambiyansı çok güzel olmuş. Saha dolu olunca inşallah tribünler, maçlar hep dolar. Trabzonspor’un buna ihtiyacı var. Geçmişte tesisi olmayan Trabzonspor’un artık bir tesisi var. Trabzonspor’un ekonomik durumu da düzeldiği zaman kaldığı yerden yeniden başlayacaktır. 50 yıl önce bu imkânlar yoktu, 50 yıl sonra böylesi bir sahayı görüyorum. Bizim zamanımızda imkânsızlıklar vardı. Bugün büyük bir futbol devrimi yapan Trabzonspor’a bu stat çok yakıştı ve Trabzonspor'un  geçmişte olduğu için gelecek yeni nesillerde de başarılı futbolcular yetiştireceğine inanıyorum. 

İsim konusunu bilmiyordum. İnceliği için Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Onun bu stadda büyük emeği var. İsim olarak benim adımın verilmesi büyük sürpriz oldu beklemiyordum. Ne olacağını bilmiyordum. Hem stada hem tesise benim adımı verdiler. Geçmiş yönetimlerin, Trabzon halkının, oyuncu arkadaşların, taraftarın, bütün camianın üzerimde emeği var.  Daha önce dediğim gibi, ben Trabzon’un ta kendisiyim. Ben işim itibariyle gel dediklerinde geldim, git dediklerinde gittim. Oyuncu olarak olmasa da antrenör olarak çok defa Trabzonspor’a geldim ve gittim. Kader, nerede ne olacağını bilemiyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor