Şenol Güneş: "90 dakika konsantrasyon istiyorum"

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

Şenol Güneş: "90 dakika konsantrasyon istiyorum"

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Medical Park Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş oyuncularını tam konsantre olmaları konusunda uyardı.

Güneş, oyuncularına yaptığı konuşmada, "Bu sezon şanssız maçlar oynadık. Belki daha da yukarılarda olabilirdik. Ama artık o maçlar geride kaldı. Trabzonspor maçı bizim için çok önemli. Bu maçı kazanarak şansımızı devam ettirmeliyiz. G.Saray'ı ya da Başakşehir'i geçme şansımız var" ifadelerini kullandı. Şenol hoca, "Trabzonspor evinde iyi organize olan bir takım. 90 dakika tam konsantrasyon istiyorum. Bir an olsun oyundan kopmayın" dedi. Siyah-Beyazlı takımla son 2 maçına çıkacak olan Güneş, "Trabzonspor ve Kasımpaşa'yı yenerek beni güzel uğurlayın." şeklinde konuştu.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler