| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 17 Ağustos 2024 18:46

Şampiyon gençlerden sezona sesiz başlangıç! Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Trabzonspor U19 Takımı, yeni sezonun ilk mücadelesinde Sivasspor'a konuk oldu.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor U19 Takımı, yeni sezona istediği gibi başlayamadı.

Elit U19 Ligi 1. Hafta mücadelesinde Sivasspor ile karşılaşan bordo-mavililer, deplasmanda golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı.

Mücadele, Sivas'ta Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde oynandı. Karşılıklı ataklarla geçen maçta her iki takım da skoru değiştirecek golü bulamadı ve mücadele 0-0 sona erdi.

Trabzonspor U19 Takımı, bu sonuçla sezona 1 puanla başlarken, gözler gelecek haftalarda sergileyecekleri performansa çevrildi.

Kaynak: Furkan Karataş

Yorumlar (5)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

M
Momoç
1 yıl önce

Yıldız oyuncu kalitesinde olsalar ne olacak ki? Kazara A takıma çıksalar doooğru 2.lige, "pişmeye" yani harcanmaya!!! Kazara Ajax felan görürse ve alırsa orada direkt oynayabilirler ama!! Ancak TS de mümkün değil!! Varol Avcı hocaaaa, varol başkaann !!! Haa!!, hoca için "UMUT vadeden bir GÜNEŞ" isen o zaman da her türlü kadrodasın!! Ekstra Yeteneğe, güce, futbol aklına ihtiyacın yok o zaman da!!

T
TRABZON61
1 yıl önce

Gençlerin başarılı olması için bir sebep olması gerekiyor... AVCI hepsinin hevesini kırmış...

O
Oktay
1 yıl önce

En iyisi şimdi den hepsini gönderin ve tüm Altyapıyı kapatın. Avcı nın olduğu yerde Çiçek açmaz, Güneş vurmaz, Ot bitmez.

T
Tspor
1 yıl önce

Tünelde ışık olmayınca umutta heveste kalmıyor Geçen yıl şampiyon oldular noldu.Gol kralı bile forvet olmadığı halde kadroya giremedi

L
lkıu
1 yıl önce

iş ve işci bulma kurumu olan bir coğu torpili olan antrenörlerin çalıştığı hak eden cogu antrenörun calışamadığı ts altyapısı bu kadar olur.