"Saldırı Trabzonspor'la ilişkilendirilemez!"

Trabzonspor eski başkan yardımcısı ve muhtemel başkan adayı Sebahattin Çakıroğlu, Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıyı büyük bir üzüntüyle karşıladığını belirterek, "Bu insanlık suçunu Trabzonspor ve Trabzon ile bağdaştırmak isteyenleri şiddetle kınıyo

"Saldırı Trabzonspor'la ilişkilendirilemez!"

Trabzonspor eski başkan yardımcısı ve muhtemel başkan adayı Sebahattin Çakıroğlu, Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıyı büyük bir üzüntüyle karşıladığını belirterek, "Bu insanlık suçunu Trabzonspor ve Trabzon ile bağdaştırmak isteyenleri şiddetle kınıyorum" dedi. 

Spor Toto Süper Ligin 26. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan Fenerbahçe 5-1 kazandığı maçın ardından Rize'den Trabzon'a gidişi sırasında uğradığı saldırıyı Trabzonspor eski başkan yardımcısı ve muhtemel başkan adayı Sebahattin Çakıroğlu'da kınadı. Çakıroğlu, "Fenerbahçe kafilesine yapılan haince saldırıyı büyük bir üzüntüyle karşılıyorum. Bu insanlık suçunu Trabzonspor ve dolaysıyla Trabzon halkıyla ilişkilendirmek isteyenleri de şiddetle kınıyorum. Fenerbahçe'ye ve bütün spor camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bütün kamuoyunu yaptıkları açıklamalarda dikkatli olmaya ve sağduyulu beyanlar vermeye davet ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler