Sadi Tekelioğlu: "Bu işin sorumlusu Ersun Hocadır"

Trabzonspor'un eski hocası Trabzonspor Bursaspor maçı sonrasındaki tartışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sadi Tekelioğlu: "Bu işin sorumlusu Ersun Hocadır"

Haber61 - Haber Servisi- Sadi Tekelioğlu katıldığı TV programında Trabzonspor – Bursaspor maçı ve Rizespor cephesinin iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Tekelioğlu, “Trabzonspor’un Bursaspor’a maç verdiğini ve Rizespor’u düşürdüğünü söylemek çok yanlış olur. Maç vermenin topyekûn bir hadise olduğunu bilmek lazım. Bunu oyuncularla kim paylaşacak? Bu çok doğru bir ifade olmaz. Ama şu olur; Trabzonspor Bursaspor maçına Trabzonspor’a yakışır bir önem vermemiştir. Böyle şeyleri çok yaşadık. Trabzonspor Çarşamba Perşembe gününden toparlanıp bizi ilgilendirmese dahi, kampa girip dış dünya ile ilişkisini kesip maça öyle hazırlanması lazım. Türkiye şartlarında bu böyledir. Bu da tamamen hocanın görevidir. Bu işin bir sorumlusu varsa Ersun Hocadır” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler