| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 13 Aralık 2018 08:26

Roodallega Beşiktaş'ı boş geçmiyor

Trabzonspor'da Rodallega Beşiktaş'ı boş geçmiyor.

Süper Lig’de son 3 maçını kazanarak tırmanışa geçen Trabzonspor’da gözler Beşiktaş derbisine çevrildi.

Karadeniz ekibinin gol ayağı Rodallega'nın siyah-beyazlı takım karşısındaki gol istatistiği dikkat çekiyor. Türkiye'de geçirdiği 4 sezonda da Beşiktaş'a gol atan 3 yaşındaki Kolombiyalı, Akhisar ve Trabzonspor formaları altında Beşiktaş'a karşı çıktığı 6 lig maçında rakip fileleri 5 kez havalandırdı.

Geçen sezon 5 gol atan Rodallega, bu dönem ise daha 15 maçta fileleri 7 kez sarstı.

Beşıktaş derbisi hazırlıklarını sürdüren Fırtına dün pas ve şut çalışmaları yaptı. Hafif sakatlığı olan Onazi, Kucka, Sosa ve Abdülkadir Ömür salonda çalıştı.

Bordo-mavili futbolcu, Türkiye'de ilk sezonunda (2015-2016)

Akhisar'ın evinde Beşiktaş ile oynadığı ve 3-3 biten karşılaşmada takımının 3 golünü kaydeden isim oldu.

2016-2017'de ise Trabzonspor'un sahasında Beşiktaş'a 4-3 mağlup olduğu maçta 1 gol atan Kolombiyalı oyuncunun, bu karşılaşmanın uzatma dakikalarında santra çizgisinden yaptığı vuruşta kaleciyi geçen top üst direkten dönmüştü.

Rodallega, geçen sezon ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan ve 2-2 tamamlanan karşılaşmada takımının beraberlik golünü kaydetti. 77. dakikada oyuna giren Kolombiyalı oyuncu, 3 dakika sonra kafayla meşin yuvarlağı filelere göndermişti.

.

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Y
yasar
7 yıl önce

bence de bu maç Hugo nun olacak, kartalı sever ve öper.

Şampiyon
7 yıl önce

Talısca gıttı Beşiktaş bitti biz topumuzu oynayalım yeter gerisi gelir zaten

O
Osay61
7 yıl önce

Bu adam normal gol atamaz. Ya penaltı yada hiç olmadık vole, roveşata gibi bir gol olursa belki.

Y
yakup
7 yıl önce

Duran toplar gol atmamiz lazim bjk kaleci yan toplari zayif