| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 26 Nisan 2020 14:20

Rezan Çorlu'dan Trabzonspor'a mesaj

Gurbetçi futbolcu Rezan Çorlu, adının Trabzonspor ile anılmasından çok mutlu olduğunu söyledi

Gurbetçi avına çıkan Trabzonspor ile bonservisi Bröndby'de bulunan 22 yaşındaki Rezan Çorlu'nun ismi de anıldı.

Rezan Çorlu ve menajeri Evren Şahin açıklamalarda bulunarak Trabzonspor'a mesaj gönderdi. Rezan Çorlu, "Trabzonspor gibi büyük kulüple ismimin anılması çok gurur verici." dedi.

"Trabzonspor'un Rezan'ı takip ettiğini biliyorum"
Danimarka doğumlu Türk futbolcunun menajeri Evren Şahin, "Trabzonspor'un Rezan'ı takip ettiğini biliyorum. Trabzonspor izleme ekibinden İhsan Derelioğlu ile Aralık ayında Aarhus maçını beraber izlemiştik. Trabzonspor'la henüz herhangi bir görüşmemiz olmadı. Rezan bu sezonu en iyi şekilde bitirip yeni sezonda daha iyi yerlere gelmek istiyor. Rezan, Şenol Güneş hocamızın ilgisini çektiği gibi kendisi de daha çok çalışıp A Milli Takım formasını giymek istiyor." ifadelerini kullandı.

Rezan Çorlu kariyerinde 75 maça çıktı.

Çorlu 12 gol attı, 15 asist yaptı ve 27 gole direkt etkisi oldu.

Ajansspor

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

H
Hasan
6 yıl önce

Takımda iki grup futbolcuyu çok seviyorum. Birincisi altyapıdan gelen çocuklar. Örnek Abdulkadir Parmak, Obi geldi haksız yere formayı kaybetti. Obi den çok daha formdayken oynayamadı. Gıkını çıkarmadı. İstanbul takımlarıyla hiç görüşmedi. Obi kaçıp gidince takımı yine iki vites yükseltti. Diğer oyuncular ise karekteri sağlam yabancılar. Onlar da işlerini yapıyor. Selçuk İnan, Burak Gibi kişiliksiz, kaçmak için fırsat kollayanları hiç sevmiyorum. O tarz yerli futbolcu yıldız olsa bile hiç alınmasın. Sörloth, Ekuban gibileri bulun en iyisi. Trabzonspora gelen futbolcunun aklında İstanbul takımları olmamalı.

H
Hakan
6 yıl önce

O şans Trabzonsporlu oyunculara verilmeli. Adamı alıp yetiştirip hazır bir halde üç büyüklere kaptırmak kanser ediyor. Giden Yusuf Yazıcı gbi Avrupa'ya gidebilir. Burka ve Umut gibi değil.

S
Sek
6 yıl önce

Hey Allahım ya şu futbol illetine harcanan paralara yazık ya.Bu paralara ne işyerleri açılır ve insanlara ekmek sağlanır.Bizse saçma sapan insanlara verip kendimizi Keriz yerine koyuyoruz.21 yy en büyük uyuşturucusu şu futbol .