Trabzonspor'un eski kaptanı Onur Kıvrak, sosyal medyadan soruları yanıtladı.
'Ayrıldıktan sonra hangi takımlardan teklif aldın?' sorusuna Onur, "Süper Lig'den 5-6 takım teklif getirdi. 2011'de Manchester United istedi ama sakatlanınca transfer gerçekleşmedi. Sonrasında Atletico 5 milyon Euro teklif etti ama az bulundu, gitmedim" yanıtını verdi. Öte yandan tecrübeli isim, Bordo-Mavililer'de teknik direktör ya da kaleci antrenörü olmayacağını ancak ilerleyen dönemlerde yönetime girmek istediğini söyledi.
Tüm Yorumlar (6)
Misafir
5 yıl önceOnur senin Trabzonda yapabilecegin sadece bildigin istir.Oda kaleci antröneri veya Baba meslegi..
baba
5 yıl önceONURU NEDEN GÜNDEME TUTUYORSUNUZ ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL.NERE GİDERSE GİTSİN.BİZE NE ÇUVALLAN PARA ALDI.DAHA NE OLACAK.BULUNMAYAN KUMAŞ Mİ ????
Savatanica
5 yıl önceKaleci antrenorlugu de yakışır, yonetimde gorev de kaptan.Ama ne yazik ki ikisi de kisa vadeli olabilir,zira TS de yonetim ve TD haliyle kaleci antrenörü sık degisiyor.Soyle bir 10 sene falan TS de gorev yapamazsin.
Yetmedi mi aldığın milyomlarca euro
5 yıl önceBak işine
trabzonu sevyom
5 yıl önceKendisi instagram röportajında kaleci antrenörü olmayacağını, takımın yönetiminde bulunmak istediğini söyledi. Takımın teknik kısmında olmak istemiyormuş
Alix1967
5 yıl önceOnurun kaleciliği ayrı birşey.Hurma ve şotayı yediği dönemde Avni Akerde oynanan maçta rabotniçki den yediği golün ve Malatya maç öncesi takım otobüsünden inişi ve yediğ golleri de unutmam.sel gider kum kalır. Sevdamız BORDO MAVİ