Onur Kıvrak için sıcak saatler!

Trabzonspor'da Onur Kıvrak görüşmeleri son aşamada

Onur Kıvrak için sıcak saatler!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Onur Kıvrak ile yönetim buluşarak son görüşmeleri gerçekleştiriyor...

Bordo mavili takımda kadro dışı bırakılan ve alacaklarını peşin alma noktasında ısrarcı olan Onur Kıvrak'ın TFF'ye yaptığı ihtar sonucunda bugün saat  17.00'a kadar ödeme yapılmaması durumunda tecrübeli eldiven serbest kalacak. 

3 Milyon Euro'luk alacaklarının ödenmesi ve takımda kalması durumunda da ayrılmak için sözleşme süresinin sonuna kadar olan (1.5 yıl) ücreti de isteyen Onur ile yönetim arasında bu saatlerde görüşme gerçekleştirildiği öğrenildi. Uzlaşma sağlanamaması ve alacağı olan 3 Milyon Euro konusunda yönetimin taksitlendirme gibi formüllerini yine kabul etmemesi durumunda Onur gün sonunda serbest kalacak.  

TFF'nin verdiği sürenin sonuna doğru ilerlenirlen Onur Kıvrak - yönetim hattında gerçekleştirilen görüşmenin sonucunda hangi karar çıkacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor