Onazi ve Avdijaj'da son durum!

Trabzonspor'da Onazi ve Avdijaj'da son gelişmeler

Onazi ve Avdijaj'da son durum!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da takımdan ayrılması beklenen Ogenyi Onazi ve Donis Avdijaj görüşmelerini sürdürüyor.

Nijeryalı futbolcu Onazi'yi Denizlispor isterken, iddia edildiği gibi sözleşme feshi yöntemiyle değil kiralama veya bonservisin verilmesiyle bu transferin sonlanması bekleniyor. Edinilen bilgilere göre, Denizlispor futbolcuyu isterken bordo mavili kulüp sözleşmesi sezon sonunda sona erecek futbolcusu için gerekli kolaylığı sağlayacak.  Denizlispor'un futbolcuyu bonservisiyle birlikte istediği ve buna karşılık futbolcunun ikinci yarıda Trabzonspor'dan alacaklarını da karşılamayı teklif ettiği öğrenildi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü ve kısa süre içinde transfere nokta koyulacağı bildirildi.

Kendisinden kulüp bulması istenen Avdijaj ise bir çok kulüp ile görüşmelerini sürdürüyor. Kosovalı futbolcuya yurt içi ve yurt dışından talipler olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler