Onazi kampın yolu tuttu

Trabzonsporlu oyuncu Onazi kampa katılıyor.

Onazi kampın yolu tuttu

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncusu Oganyi Onazi, takımının Slovenya'da yaptığı kampa katılıyor.

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da yaptığı kampla sürdürüyor. İlk etabı sona eren kampın ikinci etabına yarın Kranjska Gora kasabasında başlayacak. Dünya Kupasına katılan Nijerya Milli takımında olması dolayısıyla kampa katılmayan Oganyi Onazi, Dünya kupası sonrasında bir kaç gün iznin ardından Slovenya kampına katılmak için önce İstanbul Atatürk Havalimanına geldi.

Burada ikinci etap kampını takip etmek için Slovenya'ya giden gazetecilerle karşılaşan Onazi, onlarla fotoğraf çektirdi.

Onazi kampın yolu tuttu       Onazi kampın yolu tuttu

Ayrıca ikinci etap kampını takip etmek için Slovanya'ya gitmek üzere Havalimanına gelenler arasında Trabzonspor Profesyonel Futbol Şubesi Sorumlusu Haluk Şahin ve Medya İletişim Direktörü Can Karyağdı, takımın psikoloğu Mustafa Şahin de yer aldı.

Onazi, bordo mavililerin ikinci etap kampını takip etmek için Slovenya'ya giden Haber61 Yazarlarından Turgay Beşyıldız'a yaptığı açıklamada "dünya kupasından sonra sadece bir kaç gün dinlendim. Şimdi kampa katılarak Trabzonspor için elimden geleni yapacağım. Kimse merak etmesin" dedi.

Onazi kampın yolu tuttu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor