Ömer Sağıroğlu: “Trabzonspor’un adı çıkmış”

Ömer Sağıroğlu Haber61’e konuştu.

Ömer Sağıroğlu: “Trabzonspor’un adı çıkmış”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu Bursaspor karşılaşması öncesinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Sağıroğlu, “Lig uzun bir maraton. Bu maraton içerisinde her şey olabilir Bütün takımlar hemen hemen aynı dengede. Amacımız her zaman olduğu gibi 3 puan. İnşallah 3 puanı alan taraf biz olacağız. Bize yakışan her şeye VAR olacağını bilip göğüs germek. İstanbul kulüpleri bunu yapamıyorlar. Trabzonspor’un ismi çıkmış. Berabere biten karşılaşmada yaşananlar ortada. Sağduyulu hareket etmeye çalışıyoruz. Amacımız bunları yaşamamak” dedi.

Ay sonunda yapılacak olan ödemelerle ilgili konuşan Sağıroğlu, “Her ayın sorunda ciddi ödemeler var. Geçmişten kalan borç yüküne göğüs germeye çalışıyoruz. Ekonomiyi düzelmeye çalışıyoruz. Başkanımız çalışıyor ve bizi mahcup etmiyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor