Ömer Sağıroğlu: "Maçı alıp yolumuza devam edeceğiz"

Ömer Sağıroğlu Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Trabzonspor Beste yarışması finali sonrasında haber61’e açıklamalarda bulundu.

Beste yarışması ile ilgili olarak konuşan Sağıroğlu, “Organizasyonu yapan Başkan Ahmet Metin Genç’i kutluyorum. 340 eser geldi. Emek harcayanlara teşekkür ederiz. Son 6 eser kaldı. Hepsi güzeldi. Marş portföyümüze birkaç tane daha eklemiş olduk. Teşekkür ediyorum.” dedi.

Sağıroğlu, Ziraat Türkiye Kupasında karşı karşıya gelecekleri Denizlispor maçı ile ilgili olarak, “Antalya’daki kampta son 2 ün takımla beraber oldum. Son derece güzel hazırlandılar. Takımın oyuncularının moralleri üst seviyede. Yarın ki maçtan umutluyum. Sahamızda yenildiğimiz maçın ezikliği var. Yarın maçı alıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Transfer çalışmaları ile ilgili konuşan Sağıroğlu, “Onlarla alakalı ilgili birim çalışıyor. Başkanımız Asbaşkanımız ve Başkan Yardımcımız Ertuğrul Bey. Ama şuanda benim bildiğim öyle bir şey yok. Zaten devre arasında kiralık Badou oyuncumuzu aramız kattık. Son derece katkı sağlayacağına inandığımız bir oyuncu. Mevcut stoperlerimizden daha iyisini bulamadık. Mevcut stoperlerimiz çok iyi. Ama insanlarımız transfer etmek üzere stoper, sağbek, sağ kanat taleplerinde bulunuyor ama Bizim Trabzonspor olarak transfer politikamız, yapılanmamıza uygun transfer imkanları varsa transfer yapma şansımız var. Şuanda da bana sorarsanız takımımızın uygunluk derecesi fevkalade güzel" dedi.

Gündemdeki Ali Koç’un açıklamaları ile ilgili olarak “Başkanımızın yaptığı açıklama ve Trabzonspor sitesinden yaptığımız açıklama en güzeli” diyen Ömer Sağıroğlu, şampiyonluk yarışı ile ilgili olarak, “Biz kimseye şampiyonluk sözü vermedik. Sabredin yaptığımız hamleler sonrasında şampiyonluk gelecektir dedik. Yaptığımız dokunuşlar bizi havaya soktu demek ki iyi işler yapıyoruz. Biz Transfer yaparak şampiyon olacak bir kulüp değiliz. Üreterek şampiyon olacak kulübüz. Biz altyapıdan gelecek oyuncuların önünü transferle kesmeyeceğiz. Onların artılarını daha güçlü hale getirip onlardan istifade edeceğiz. Geçmişteki şekli bugüne uyarlayıp yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Trabzonspor taraftarlarına mesaj gönderen Ömer Sağıroğlu, “Kulübün yanında olsunlar. Her zaman kulüplerine sahip çıksınlar. Doğru yapılanlarla her şey iyi olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor