Obi Mikel'den ırkçılık açıklaması - "Kabul edilemez"

Obi Mikel maç öncesi konuştu.

Obi Mikel'den ırkçılık açıklaması - "Kabul edilemez"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonsporlu oyuncu Obi Mikel Erzurumspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Obi Mikel, “Cumartesi oynadığımız ma iyi oldu. En yukarda yer almak istiyoruz. Bizim için itici güç olacak. Gelecek için umut ışığı vermiş oldu. Bu akşamki rakip ciddi bir rakip. Dikkatli olmamız ve kazanmamız lazım” dedi.

Emre Belözoğlu yaşadığı tartışma ile ilgili konuşan Mikel, “Derbi maçı oynuyorsunuz, büyük bir rekabet var. Maçın sonunda galip ayrılan biz olduk. Ufak bir tartışma oldu. Maç içinde normal bir durum olabilir. Kazanmak istediler. Bizde aynı şeyi planladık. Bunun üzgünlüğü ile ufak bir tartışma oldu. Oyuncular arasında sonrasında herhangi bir tartışma yaşanmadı” dedi.

KABUL EDİLEMEZ

Mikel, kendisine gönderilen ırkçı mesajlarla ilgili olarak “Çok üzgün olduğum bir durum. Buraya geldiğimden beri takım arkadaşlarım be Trabzon camiası bana çok iyi davrandılar. Irkçılık dışlanmalı. Bu çok büyük bir suç. Bana kız arkadaşıma çocuklarıma yönelik mesajlar aldım. Hayal kırıklığına uğradım. Irkçılık yapanların aramızda olmaması gerekir. Yalnız olmadığımı gösteren mesajlar aldığımı söylemeliyim. Bu şehrin insanlarından dünyanın her yerinden destekleyici mesajlar aldım. Bu tür şeylere yer olmamalı. Bu dönemde bunları konuşmamalıyız Hepimiz eşitiz ve aynıyız aslında. Henüz sadece 4 yaşında olan çocuklarım ile ilgili mesajlar kabul edilemez şeyler. Bunu kabul etmem mümkün değil” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler