| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 08 Temmuz 2020 08:34

Nwakaeme'nin fedakarlığı

Galatasaray maçı öncesinde Nwakaeme'nin önemli bir fedakarlık gösterdiği öğrenildi

Sakatlığı nedeniyle Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı belirsiz olan Nwakaeme mücadele öncesi yapılan son idmanda teknik heyet ve sağlık ekibi ile bir araya geldi.

Nijeryalı oyuncunun "İstanbul'a geleceğim" dediği, Hüseyin Çimşir’in ise "Takımla mı olmak istiyorsun, oynar mısın?" ifadelerini kullandığı öğrenildi. 31 yaşındaki futbolcunun da "Oynatırsanız oynarım" karşılığını verdiği belirtildi. Bunun üzerine kulüp doktorlarının, durumun çok riskli olduğunu söylediği ancak Nwakaeme'nin, "Oynayacak gibi iyi hissediyorum" dediği belirtildi. Böylece yıldız oyuncu kadroya dahil edildi ve 86'da oyuna girdi. Nwakaeme'nin de bu özverisi takdir kazandı.

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

T
Trabzonlu
5 yıl önce

Hüseyin hocam seni çok seviyorum başarılı da buluyorum ama yani durumu bu kadar riskli olan adamı 86 da oyuna almak nedir ihtiyacın yokken hem de. Başka adam mı yoktu oyuncu değişikliği için. Bir sonraki maça saklasaydin ya.

Y
yasar
5 yıl önce

ah wakame ah, sen alanya ve ankaragücü maçında oynayabilsen bugün böyle beklemeyecektik.

H
hgf
5 yıl önce

madem durumu riskli niye oyuna soktunuz

D
Dede
5 yıl önce

Dürüstlüğü centinmenliği haksızlığa gelememesi aldatma çirkeflik vb gibi huyların olmadığı ve oynadığı futbolla kazandığı parayı kuruşu kuruşuna helal alan tek futbolcusun üstüne oyuncu tanımam helal olsun kara uşak