| Keşfet
Trabzonspor Yayın tarihi: 16 Eylül 2018 08:25

Nwakaeme şovuna devam ediyor!

Trabzonspor'un yeni transferş Nwakaeme şov!una antrenmanlarda da devam ediyor.

Galatasaray maçında 2 gol+1 asistle yıldızlaşan Anthony, antrenmanda yapılan şut çalışmasında 10 vuruşun 9'unu gol yaptı; Alanyaspor'a da gözdağı verdi

Trabzonspor'da taraftarların daha ilk maçında 'Yeni Yattara' yakıştırması yaptığı Anthony Nwakaeme, idmanlardaki performansıyla da göz dolduruyor.

Galatasaray derbisinde 2 gol ve 1 asistle 4-0'lık tarihi galibiyetin mimarı olan Nijeryalı kanat oyuncusu, son yapılan antrenman sırasında gerçekleştirilen şut çalışmasında da gövde gösterisi yaptı. Anthony çektiği 10 şutun 9'unu golle sonuçlandırmayı başardı.

Teknik direktör Ünal Karaman başarısından dolayı Nwakaeme'yi özel olarak tebrik ederken, kaleyi koruyan isimler de 29 yaşındaki oyuncuyu kutladı.

Oldukça neşeli bir kişiliğe sahip olan ve antrenmanlardaki yüksek motivasyonu ile dikkat çeken Nwakaeme, "Galatasaray maçındaki performansımın sürekli hale gelmesi için daha fazla çalışmalıyım. Umarım pazartesi Alanyaspor'a da golümü atarım" dedi.

.

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

A
ali orhan
7 yıl önce

21 puan

M
Maçkali
7 yıl önce

Ünal hocam Alanya maçı hafife alınmasın lütfen süpriz yaşamamak adına futbolcularımıza Alalnyaninda bize Ts kümeye diye bagirdiklarini hatırlatmak lazım. Hırs gerekiyor,gs alanyaya 6 atti diye bizim topçular saliverirse 0 çeker döneriz. Lütfen hocam Alanyaya 6 7 atıp dönelim ,çok kılım o kendini bilmez ilçe takımına. Aynı şekilde Aksihar,Antalya bunlari sağlam bi samarlamamiz gerekiyor

T
Tosunoğlu
7 yıl önce

Bize sadece sahaya konsantre Anthony gibi golcü lazım