Süper Lig 'in 31.haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaşan Trabzonspor 'da Nwakaeme ilk yarının bitmesiyle oyundan alındı.
Lider Trabzonspor, 31.haftada Beşiktaş'ı konuk ediyor. İlk yarı 0-0 biterken ikinci yarıda Nwakaeme-Cornelius değişikliği yaşandı. Nijeryalı yıldız futbolcunun ayağında ağrı hissettiği ve değişikliğin bu yüzden gerçekleştiği öğrenildi .
Tüm Yorumlar (10)
cuneyt hanedar
4 yıl önceÇok daha efektif ve hızlı düşünen oyunculara ihtiyaç var , bu lig de olur bir şeyler ama avrupa'da çok zor işimiz.
Murat69
4 yıl önceBu adamın ya oynaması için ikaz edilmesi yada derhal kadro dışı kalması lazım yoksa bize çok zarar verecek
Eren
4 yıl önceayağında ağrı hissetmişmiş .. resmen sahada yoktu !
Gogali
4 yıl önceMümkünse daha oynamasın akşam onun yüzünden ilk yarı 10 kişi oynadık bütün topları ezdi bir tane adam geçemedi pas bile vermekten acizdi
H.T
4 yıl önceBence Sonu SOSA gibi olacak.FB'ye gidecek kenarda oturarak para kazanacak.Bundan Sonra bundan fayda gelmez TS'yi kafasında bitirmiş kaç haftadır oyunda yok.
COVANNİ
4 yıl önceOYUNDAYKEN RAKİP 2-3 KİŞİYLE MARKAJ YAPIYORDU OYUNDA KALSA BJK BU KADAR FAZLA ÇIKAMAZDI ÖNE. SAĞLIK OLSUN KALAN 7 MAÇTA DA BERABERLİK ALSAK YİNE SAMPİYONUZ.
Ali KIRKBİR
4 yıl öncebu adam sanki gidici gibi. muhtemelen de fb bu oyuncunun aklını çelmeye çalışıyor. bu zamana kadar imza atmamasının sebebide bu düşüncemi onaylıyor.
Vfore
4 yıl önceligin geri kalan bölümü daha zor geçecektir. ilk yarılarda boğuşmayı seven oyuncuları sahaya sürmek daha doğru olur. nwakame 2. yarı oyuna girse çok daha etkili olurdu.
uğur
4 yıl öncesakatlansa ne olur sakatlanmasa neolur oyunda kaldığı sürede kendisine en çok ihtiyacımız olan maçta onu maalesef sahada göremedik
haşim
4 yıl önceşurada nwakaeme'yi eleştirenleri Allah çarpar. kendinize gelin.