Murat Zorluoğlu: “Yavaş yavaş ağırlığı Moloz'a çekeceğiz”

Murat Zorluoğlu Haber61’e konuştu.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Murat Zorluoğlu “Öncelikle spor anlayış içerisinde yapılması gerekiyor. Geçtiğimiz Fenerbahçe maçında da hiçbir olay olmadı. Söylenebilecek bir olumsuzluk olmadı. Gereksiz açıklamalar oldu. Bugün de olumsuzluk olmadı. Fenerbahçe bizim düşmanımız değil rakibimiz. İnşallah bugünkü maçta güzel şekilde sonlanacak” dedi.

Yeni dolmuş sistemi ile ilgili konuşan Başkan Zorluoğlu, “Dolmuşlar konusunda verdiğimiz kararla halkın beklentilerini karşılayan bir karar oldu. Vatandaşımız 12+1 veya 17+1 konusunda değil konforlu, sürücüsünün kaba olmadığı, saçının sakalının düzgün olduğu terlikle araba sürmediği bir ortam olsun istedi. Araçlar şimdi daha güvenlikli, daha konforlu olacak. Şoförler için ciddi bir sertifikasyon sistemi gelecek. Tam anlamıyla bir modernizasyon. Halkımızın isteklerine cevap veren bir sistem olacak” dedi.

Kahramanmaraş ve meydan bölgesinde trafik yönünden yapılacak olan düzenleme ile ilgili koşan Başkan Murat Zorluoğlu, “Kahramanmaraş ve Meydan bölgesinde araçların birikmesine çözüm bulacağız. En az sayıda dolmuş beraber görünecek. Yavaş yavaş ağırlığı Moloz'a çekeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte gerekli adımlar atılacak. Meydan bölgesinde kötü görünümü ortadan kaldıracağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler