| Keşfet
Trabzonspor Yayın tarihi: 04 Nisan 2017 10:53

Muharrem Usta yönetimini güçlendirecek mi ?

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yakın zamanda seçime gideceği son günlerde camia içinde sıkça konuşulmaya başlandı.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nınseçime giderek yönetimini güçlendireceği konuşulmaya başlandı.

 
Göreve geldiği günden itibaren ısrarla ‘sabır ve istikrar’ diyen Usta, bugüne kadar yönetiminden birçok isimle yollarını ayırdı.
 
Ara ara da Trabzon-İstanbul kanadındaki yöneticilerin aralarında yaşanan tatsız olaylar gündeme geldi. Başkan Usta yakın zamanda seçimli bir kurul yaparak hem eksik yöneticilerin yerini doldurmak hem de görevini tam anlamıyla gerçekleştirmediğini düşündüğünü yöneticilerle yollarını ayırmak istiyor.
 
Gelecek süreç için daha güçlü ve daha etkin bir yönetimle yoluna devam etmeyi planlayan Usta, şampiyonluk parolasıyla başlayacağı yeni sezon için yeni bir oluşumla her zorluğun üstesinden daha kolay bir şekilde gelmeyi hedefliyor.(FOTOMAÇ)




 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!