Muharrem Usta: "Trabzonspor özgüvenini kaybetmiş durumda"

Muharrem Usta'dan önemli açıklamalar...

Muharrem Usta: "Trabzonspor özgüvenini kaybetmiş durumda"
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Divan Kurulu’nun 38. Olağan Genel Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Muharrem usta şunları söyledi;

“Trabzonspor hepimiz için çok değerli. Elimizden geldiğince Divan Kurulu toplantılarına katılıyorum. Seçilen yönetimler. Havaalanı civarında bir özerklik, bir cumhuriyet inşaa ediyorlar. Üniversitemizde ayrı bir Cumhuriyet. Mazisi çok derin olan bu küçük şehirde ayrı ayrı birbirinden çok uzak olan yapılar var. Gönül istiyor ki bir sonraki divan kurulu toplantısını tesislerde yapalım. Bu birlikteliğin önemli sonuçlar doğuracağına inanıyorum.

MUHARREM USTA'NIN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yarın yönetim kurulu toplantısı yapacağız ve tüzük konusu gündeme gelecek. Yarın şunu yapacağız artık bu tüzük yoluna girsin. Ödenen aidatların çoğu 3 kişi tarafından yatırıldı. Bu çok acı bir durum dur. Allah’ın bir kulu birinin adına aidat yatırsın hemen defolsun gitsin. Trabzonspor kulübünü geleceğe en iyi şekilde taşıyacağı bir tüzüğe ihtiyacımız olduğuna inanıyorum Yarından itibaren birlikte entegre olalım ve bu artık yoluna girsin.

2010-2011 sezonunda Trabzonspor’un hiç borcu yokken 5 yılda 600 milyon borca nasıl geldik. Bu konudan daha önemli bir konu var mı acaba Trabzonspor’un önünde. Kulübümüz gerçekten hak etmediği şekilde buhranlı dönemi karşımıza getirdi. Büyük bir camiaya hizmet etme ve ileride güzel sözlerle yadedilem arzusudur aslolan. Bizde buna çalışıyoruz. Yönetim Kurulundaki herhangi birisi ile Divan Kurulundaki herhangi biri arasında öncelik hakkı olmadığını düşünüyoruz. Her bir yönetimimizin ağır dönemlerden geçtiği dönemler oldu ama beni kimse bu kadar zor bir dönemde geçtiğine inandıramaz. Şu anki durum çok ayrı bir durum.

Güven vermeyen bir tacire kimse malını vermez. Bir tacir sonuçta Trabzonspor, ödemelerini zamanında yapması lazım. Ben bu kadar elinin tersi ile Trabzonspor kulübünün itileceğini düşünmedim. Trabzonspor’un eli zayıftı ve başka bir sorunu vardı. Elindekini satmadan oyuncu alamadı. Trabzonspor özgüvenini kaybetmiş durumda. Hiç birimiz Trabzonspor’un daha kötü durumda olmasına rıza gösterecek halimiz yok.

Bu ıstırap Trabzonspor camiasına yeter. Ben Ahmet’le birlikte telefona sarıldık. Aradıklarımız bazıları yüzünden Galatasaray maçına gelmedi. Yönetim Kurulu sizsiniz, divan sissiniz hadi Trabzon’da seferberlik ilan edelim. iyi zamanda iyi eleştiri geliyor doğası bu kötü zamanda da kötü eleştiriler geliyor. Yönetim birlik beraberlik içinde olmadan camia ile birlik beraberlik içinde olmadan olmaz.

Mali Genel Kurul’da açıklayacağız. Genel Kurul yapılacak ama seçim Yok. Buna ihtiyacımız yok. Bu işlerle uğraşmayalım. Bizim görüşümüz budur. Tabi ki genel kurulda görüşler olacaktır.

Stadın resmi açılışı 18 Aralık. Çim denemeleri yapılıyor. Bir hafta gibi bir süreçte hazır olacak.

Trabzonspor hisselerinin kimde olduğunuz borsa hakları gereği bizde bilmiyoruz. Hisseler 3 kat yükseldi. Bu Trabzonspor’un ödediği bir şey değil. Keşke Trabzonspor’un piyasadaki değeri daha da yükselsin istiyoruz. Biz 0 borçtan 550-600 borca çıktı hem de elimizdeki 30 hisse gitti.

2010-2011 tabirini bilerek kullanıyorum. Sadri Başkanın davasını geri çektik. Suistimal konusunda elde somut deliller olmadığı sürece Sadri Başkana yapılan gibi şeyler yapmamız gerekir. Ama Her hangi bir şekilde elimizde somut deliller olmadan bunu yapmak istemiyoruz. Ama rapor çıkacak. Çıkınca gerekeni yapacağız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler