"Muharrem Usta Galatasaraylı'dır!"

Trabzonspor'un eski yöneticisinden flaş sözler

"Muharrem Usta Galatasaraylı'dır!"
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın son dönemde dile getirdiği "Her yönetim kendi döneminin borçlarını ödesin" sözlerini bordo mavililerin eski yöneticisi Mahmut Aksu değerlendirirken çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber61 TV'ye konuk olan eski yönetici Aksu, Trabzonspor Başkanı Usta'nın Galatasaray taraftarı olduğunu söyledi.

Başkan Usta'nın "herkes kendi döneminin borçlarını ödesin" sözlerini demogoji olarak yorumlayan Aksu "Bunu Fikret Orman söylese tamam. Beşiktaş'ı almış, iki kez şampiyon yapmış, Avrupa'da başarılı olmuş, biryerlere taşımış. Demogoji yapma. Seni kimse silah zoruyla getirmedi. Beni çağırdın, Galatasaray stadındaki özel locanda "Trabzonspor'a başkan adayı olayı mı" diye sordun. Ben Galatasaraylı olduğunu biliyorum, iddia ediyorum. Usta'nın Trabzonspor'la hiç bir ilgisi yok. Ne Akrep Celal'i tanır, ne Rıfat Dedeoğlu, Ne Harun Kırman'ı tanır... Trabzonspor'un geçmişini bilmez. Atıyorsun ya.. Ne borcundan bahsediyorsun. Senin Sadri beyin, Atay beyin, Faruk beyin adını ağzına alman için senin abdestli olman lazım. Sen kimsin. Çok biliyorsan kendi borcunu aynı seviyeye getir git. Çok zeki bir insan. İstese Cumhurbaşkanı ile Trabzonspor'u bir birine düşürebilir. Herşeyi Yapabilir. Trabzonspor'un bir an önce ondan kurtulması lazım." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor