Majid Hosseini'de detaylar ortaya çıktı - Neden gelemiyor?

Trabzonspor’un imza aşamasına getirdiği Majid Hosseini transferinde ayrıntılar ortaya çıktı.

Majid Hosseini'de detaylar ortaya çıktı - Neden gelemiyor?

Haber61 – Spor Servisi – Tuncay Lakot – Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları sürerken yönetim de bir yandan takıma takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Stoper transferi için yapılan görüşmeler sonrasında imza aşamasına getirilen ve bugün öğlen saatlerinde Trabzon’a gelmesi beklenirken pasaport problemi nedeniyle gelemeyen 22 yaşındaki İranlı oyuncu Majid Hosseini’nin Trabzon’a gelememesindeki neden ortaya çıktı.

Haber61’in edindiği bilgiye göre Hosseini’nin ayrıldığı kulübü Esteghlal FC’den bir miktar alacağı olduğu ve bu alacağının vergisini ödemesi gerektiği öğrenildi. Ödemeyi şahsi olarak pasaportu ile yapması gereken oyuncunun, kulüpten parasın almakta sıkıntı yaşadığı ve ödemeyi yapamadığı için de yurtdışına çıkışta sorun yaşadığı belirtildi.

Ayrıca İran’da Cuma günleri tatil günü olmasından dolayı da ödeme işlemi yapılamıyor. Yarın ödemenin yapılması ve oyuncunun en geç Pazartesi günü Türkiye’de olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor