Mahmut Ören: “Hacıosmanoğlu yanıltıyor”

Mahmut Ören Haber61’e konuştu.

Mahmut Ören: “Hacıosmanoğlu yanıltıyor”
Trabzonspor Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören Haber61’e önemli açıklamalarda bulunarak, eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun söylediklerine cevap verdi.

Mali Genel Kurul ile ilgili konuşan Ören “Genel Kurulu katılımı iyi buldum. 8. Madde tartışmaları yaşandı. Yapıcı tartışmalar ve maksadını aşan tartışmalar oldu. 8. Madde kulüp için yararlı bir madde. Ancak olduğu gibi değil. Bu değişerek olumlu hale geldi. Bekleyen dosyalar var. 108 dosyanın çoğunluğu kulüp aleyhine olan dosyalar. Borç bu şekilde açıklanamaz. Geçmiş bilançoya göre açıklanabilir. Borç 1 ay içinde dosyalardan dolayı fahiş bir şekilde değişebilir.” dedi.

HACIOSANOĞLU KAMUOYUNU YANILTMA ADINA AÇIKLAMALAR YAPIYOR

Ören, İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde yapılan 1632 üyenin Tüzüğe aykırı üye olduğunu belirterek, “1632 kişi tüzüğün 10 C maddesine göre yapılmış üyeler değildir. Aykırı üyelerdir. İbrahim Hacıosmanoğlu Divan yetkisiyle yapılmıştır diyor. Hayır divan yetkisi yoktur. Divan başkanının görüşüyle olacak bir iş değil. Kamuoyunu yanıltma adına açıklamalar yapıyor.” ifadelerini kullandı.

Mahmut Ören, Hacıosmanoğlu’nun yaptığı konuşma sırasında salondan büyük alkış alması yönünde sorulan bir soru üzerine “Siz arkadaşlarınız ile salona gelirseniz değişir. Ama 6000 kişinin içine gelirseniz aslında değişmemiştir” dedi.

GENEL KURULUN VERDİĞİ YETKİ DOĞRUDUR

Genel Kurulun 8. Madde ile ilgili olarak verdiği yetkinin doğru olduğunu söyleyen Mahmut Ören, “8. Madde doğru bir şekilde geçmiştir. Bunu Mahmut Ören olarak söylüyorum. Orada bir takım projeler geliştirilebilir. Bunun içinde yetki gerekir. Genel Kurulun verdiği yetki doğrudur.” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler