Haber61 / Spor Servisi
Trabzonspor'un 73. Genel Kurulu'nda ilk gün konuşmaların ardından Muharrem Usta ve yönetiminin ibra oylamasına geçildi. Oylamanın ardından salonda gerginlik yaşandı.
Mevcut yönetimden Ali Rıza Egemen, oylama esnasında başkan adayı Ahmet ağaoğlu'nun listesindeki yöneticilerin salondan dışarı çıktığını ve ibrada oy kullanmadığı gerekçesiyle Ağaoğlu'na tepki gösterdi. Ağaoğlu ise, önce ne olduğunu anlamadığını söyleyerek, Ali Rıza Egemen'in belirttiği isimlerin oylama sırasında salonda olduğunu söyledi.
Ancak, Ağaoğlu'nun ekibinden bazı isimlerin ibra oylamasında dışarda olduğu birçok kişi tarafından doğrulandı.
Tüm Yorumlar (6)
Hakan
8 yıl önceEgemen bey ibra olmayacazdiye korktunuzmu ki böyle bir tepki veriyorsunuz.ne yaptınız Trabzonspor un paralarını onları söyleyin.bence bu kulüp tarihinde ibra olmayan gurup tek siz olmalıydınız.sizin yönetimide iyi bilirim.bende genel kurul üyesiyim.yazıklar olsun diyorum sadece haram olsun
Laz haydar
8 yıl önceUsta usta zorunuzami gidiyor birakmaz veya agaoglunun sizi ezip gecmesinimi hazmedemiyorsunuz,,ersun yalana yalvar gelsin kurtarsin seni simdi,,cekin elinizi ayaginizi bu kutsal armanin üzerinden,,sizi bu taraftar hic unutmayacak,,,
Forza Ts
8 yıl önceAhmet başkanım adamsın, ibra etmeyin sakın yaşananların bedeli olmalı.
Ts61
8 yıl önceBu vasiyet ayni belgesele benziyor bir antilop nehiri gecmek istiyor ama Timsahlara yem oluyor bir bacagini birii kolunu biri kafadini kopariyor burda antilopda Trabzonsor bilmem anlata bildimmi bu takim satilmadigi sürece bir basari ya kalaya maz.
Alper dogulu
8 yıl önceAl birini vur otekine hepsi ayni bunlarin eski yonetiminde yeni gelecek olaninda bir farki yok Olan bunca traftari Olan trabzona oluyor yazik trabzon trabzonda yasayanlarin yonetmesi gerekli
baha Bayraktar
8 yıl önceNe oldu size? Nuri Albayrak ın yönetimi ibra edilmediğinde birisi bişey söyledi mi? İbra etme zorunda mıydılar da yırtınıyorsunuz ? Çok mu başarılı oldu Usta'nın yönetimi?