Karaman'dan "kötü futbol" eleştirilerine tepki: Aynaya baksınlar

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman maçın ardından Haber61'e konuştu

Karaman'dan "kötü futbol" eleştirilerine tepki: Aynaya baksınlar

Haber61 Spor Servisi - Konya

Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor'un Konyaspor'u 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından teknik direktör Ünal Karaman Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Karaman, Konya'da kendisine olan ilgi ve sevgiyle ilgili soruya "Bu şehir ve ayağımızın bastığı her şehir, dilimizin ulaştığı hiç bir şehir bilinçli bir şekilde bizden saygısızlık görmedi. Eğer bir yansıma varsa kendi güzelliklerini yansıtmışlardır. Hatalarımız kusurlarımız olacak ama bunlar kasıt içermeyecek dolasıyıla ben insanımızı seviyorum." şeklinde yanıt verdi.

ELEŞTİREN AYNAYA BAKSIN

Karaman, oynanan futbolun eleştirilmesine ise tepki gösterdi. Eleştirenlerin aynaya bakması gerektiğini söyleyen Karaman "Önemli değil, insanlar bazen aklını bazen gözünü, bazen yüreğini kapatıyor. Kim yüreğini açıp bu çocuklara şapka çıkarıyorsa varolsun. Bu çocuklar bugün 28. maçını oynadı . O kadar sakatlığın rahatsızlığın olduğu yerde bu çocukların aldığı her türlü sonuç benim başımın üstünde yeri var. Eleştiren biraz aynaya baksın, biraz vicdanını ön planda tutsun, bu çocukların sezon başından beri neler yaşadığını göz önüne getirsin. 28 maç dediğiniz zaman bir sezonda belki de oynanacak maç sayısı. O nedenle insanların ayakları yere bassın." şeklinde konuştu

karaman

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
126 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor