İYİ Parti'den Trabzonspor fiyaskosu! Akşener'e Aydın'dan destek...

Akşener, Trabzonspor'un başarısını gölgelemek için ortaya atılan iddiayı siyaset için kullandı, sosyal medya karıştı. Akşener'e Koray Aydın destek olurken Mustafa Bıyık ie karşı çıktı.

İYİ Parti'den Trabzonspor fiyaskosu! Akşener'e Aydın'dan destek...

Haber61 Haber Servisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Fenerbahçe taraftarına şirin gözükme çabasına Trabzonlu olan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın'dan destek gelirken Trabzon'daki tek İYİ Partili belediye başkanı Mustafa Bıyık'tan ise karşıt görüş geldi.  Akşener'e Trabzonsporlular'dan sert tepkiler gelirken eski bakan Aydın'da tepkilerden pay aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, bugünkü grup toplantısında, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yönlendirmesiyle ortaya atılan "Bakan Berat Albayrak Trabzonspor'u destekliyor, kolluyor" dedikodularını gündemine alarak siyaset yapabilmek adına sarı lacivertlilere destek oldu. Trabzonspor'un başarısını gölgelemek adına ortaya atılan bir dedikodu üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Berat Albayrak'ı hedef alan Akşener "Fenerbahçe tribünlerinden yükselen sesleri duyuyorsunuz. Ben başkanların kendi aralarındaki rekabetle ilgili değilim. Siyasetçilerin bu tartışmalara dahil olmaması gerektiğini düşünüyorum. Siyasetin spora karıştığı ülkelerde sporun ileri gidemediğini biliyorum. Ancak damat bey bakanlıktaki başarısızlığıyla gündeme gelmekten yorulmuş olacak ki bu aralar anlamadığı başka bir alanı, futbolu karıştırmakla meşgul. Yahu arkadaş bırakın insanlarımız istedikleri kulübe gönül versin, cahilce ettiğiniz her söz insanlarımızı rahatsız ediyor. Gereksiz tartışmalara sebep oluyorsunuz. Trabzonspor da bizim Fenerbahçe de bizim. Sayın Erdoğan damat bey üzerine vazife olmayan her işe karışıp ortalığı karıştırıyor. Gel Bursa'da konuştuğun Fenerbahçeli kardeşlerimin sesine kulak ver. Damadını artık taraftarın yakasından düşür. Yoksa o tribünler sana öyle bir ders verir ki şaşar kalırsın." ifadelerini kullandı. 

koray

Trabzonspor üzerinden ortaya atılan asılsız bir dedikoduyu siyaset malzemesi yapan Akşener'e , Trabzonlu eski bakan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın da sosyal medyadan destek oldu. Aydın, Akşener'in sözlerini paylaştı. Bu durum üzerine Trabzonsporlu taraftarlar Akşener'e gösterdiği tepkiyi Aydın'a da yöneltti.

BIYIK KARŞI ÇIKTI

İYİ Parti'nin Trabzon'daki tek belediye Başkanı Mustafa Bıyık ise Akşener'in sözlerinin paylaşıldığı bir videoya yanıt vererek "Aynı fikirde değilim..." ifadelerini kullandı.

mustafa bıyık

DİLMEN FENER'E DESTEĞİ AÇIKLAMIŞTI

Ali Koç'un Trabzonspor üzerinde baskı yaratabilmek adına ortaya Bakan Albayrak üzerinden iddialar atılırken Albayrak'ın Fenerbahçe'ye de yardım ettiği ortaya çıkmıştı. Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen yaptığı açıklamada "Berat Bey konusunu anlayamadım. Kraldan çok kralcılık çok tehlikeli. 15 Temmuz günü, Ali Koç, Berat Bey'den bir ricada bulundu, bir saat sonra halletti. UEFA'ya gönderilmesi gereken bir yazı vardı. Daha 20 gün önce yine yardım etti. Bunlar önemli konular, her şey de açıklanmaz" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili haber için tıklayın;

dilmen

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
73 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor