İtalya'dan Trabzonspor'a Lucas Biglia iddiası

İtalyan basınında Trabzonspor'un Lucas Biglia ile ilgilendiği yazıldı

İtalya'dan Trabzonspor'a Lucas Biglia iddiası

Haber61 Spor Servisi

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için yurt içi ve yurt dışında bir çok isim gündeme getirilmeye devam ediyor. Bu kez iddianın adresi İtalya oldu.

İtalya'da yayın yapan footmercato'nun aktardığına göre; Bordo mavililer  Milan'da sözleşmesi sona eren Lucas Biglia ile yakından ilgileniyor.  Haberde önlibero pozisyonuna takviye yapmak isteyen Trabzonspor'un 34 yaşındaki Arjantinli önliberoyu transfer edebileceği yazıldı.

Biglia geçen sezon Milan'da sakatlığı nedeniyle 9 maç kaçırırken toplamda 14 maçta forma giyme şansı yakaladı ve 1 asist yaptı.

Tecrübeli futbolcu kariyerinde sırasıyla Argentinos Jrs. , İndepentiente, Anderlecht, Lazio ve Milan formaları giydi. Biglia Arjantin Milli takımınında 58 kez oynadı.

Güncel Transfermarkt değeri 2.8 Milyon Euro olan Arjantinli yıldız için kulüpler bugüne kadar toplam 31.1 Milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Öte yandan Trabzonspor, 2008 yılında Biglia'yı Anderlecht'te oynadığı dönemde de istemiş ancak maliyeti nedeniyle bu transfer gerçekleşmemiş ve Gustavo Colman transfer edilmişti.

Lucas Biglia

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor