İtalya'dan Trabzonspor'a Kaddouri iddiası

Transfer döneminde bir çok isim gündeme gelmeye devam ediyor

İtalya'dan Trabzonspor'a Kaddouri iddiası
Haber61 Spor Servisi

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendiren ve hücum hattına takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için bir çok isim gündeme gelmeye devam ediyor.

Bu kez transfer iddiası İtalya'dan geldi. Sezon başında Trabzonspor'un gündeminde olan Omar El Kaddouri'nin ismi ortaya atıldı..

İtalyan Corriere dello Sport'ta çıkan habere göre Trabzonspor Napoli'de forma giyen Kaddouri ile yakından ilgileniyor. Yetenekli oyuncunun devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken gideceği takımın Trabzonspor olabileceği belirtildi. Haberde ayrıca Kaddouri'nin şimdi olmasa da sezon sonunda ücretsiz şekilde transfer olacağı kaydedildi. Bu nedenle Napoli'nin oyuncuyu devre arasında satmak istediği gönderemediği takdirde ise kadro dışı bırakabileceği yazıldı.

kaddouri

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler