Stopere 2 takviye birden yapmak isteyen Trabzonspor, bu transferi Macaristan kampına yetiştirememişti. Görüşmeleri hızlandıran Bordo-Mavili yönetim, Wesley Hoedt için yoğun uğraş veriyor.
Teknik direktör Abdullah Avcı’nın istediği gibi hem tecrübeli hem hava hakimiyeti yüksek hem de geriden oyun kurma becerisi üst düzey olan Hollandalı stoper ile kurulan temaslarda büyük oranda anlaşma sağlandığı iddia edildi.

İlk etapta tecrübeli oyuncusunu satmak istemeyen Watford ise 1 sene kontratı kaldığı için Trabzonspor ile pazarlık masasına oturdu. İki ekip arasındaki pazarlıklarda önemli mesafe alındığı ve görüşmelerin son aşamaya geldiği öne sürüldü.
Geride bıraktığımız sezon Championship’in en iyi 11’ine seçilen Hoedt, 44 maçta forma giyerken 3 gol atıp, 3 de asist yapmıştı.
Bordo-Mavililer, 1.92 boyundaki stoperin transferini hafta içinde sonuçlandırmayı hedefliyor. Hoedt, Hollanda Milli Takımı’nda ise kariyeri boyunca 6 karşılaşmada görev aldı.
Tüm Yorumlar (9)
Ali Oku
1 yıl önceKötü bir oyuncu , almayın sakın!
Tss
1 yıl önceSağ açık Veysel Sönmezsoy bu çocuğa dikkat. Hiç haber yok. Ünal tarzı bir futbolu var. Alt yapımızdan geldi. Bu çocuklara şans verilsin artık.
Ts61
1 yıl önceTransferler gelecek geliyo nedense bi türlü gelemiyolar Avrupa maçimiz var lig baslamak Uzure 2 stoper 1 sağ bek 2 orta saha ver 1 forvet eksigimiz var
fjm
1 yıl önceiyi gibi avrupada.
Hüseyin Akyüz, almanya
1 yıl öncesizin kafanıza hayranım, İngiltere'de ikinci lig de olsa,ki bence bizim Süper ligden daha kaliteli,adam sezonun en iyi onbirine seçilecek,ve kendisini premier'liginden kimse istemeyecek,öylemi ???? Sizce mantıklı mı, ????
Ts612828
1 yıl önceTaraftarı kandirmaktan başka bir işleri yok. Daha lig bitmeden Transferlerin çoğu tamam demişlerdi. Avrupa maçı gelip çattı halen o alınacak bu alınacak muhabbeti devam ediyor. Bu yılda geçen yıldan farklı olmicak gibi. Benim pek inancım kalmadı. İlk 5 e oynarız gibi
hik61
1 yıl öncedoğru söze ne denir .?
Osman
1 yıl önceYönetim çalışıyor laga luga yapmayın.
mnj
1 yıl öncedoğru.