Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Kulübü’nün yarınki kongresi öncesi Celil Hekimoğlu’na ve İbrahim Hacıosmanoğlu’na gözler çevrilmişti. Bugünkü genel kurulda Hacıosmanoğlu, Ahmet Ağaoğlu’na başarılar diledi. Herkes Ağaoğlu’nu destekleyeceğini düşünürken ortaya farklı söylentiler atıldı.
Hacıosmanoğlu’na sosyal medyada yakın isimlerden Kenan Danışmaz’ın attığı tweet ‘acaba Ağaoğlu’nu desteklemiyor mu?’ Sorusunu akla getirdi.
Danışmaz, “Yarın Kongreye Başkan Sn. İbrahim Hacıosmanoğlu katılmayacak. Özel işleri dolayısıyla Trabzon'dan Başkan ayrıldı. Yalnız İbrahim Hacıosmanoğlu özel ekibini Trabzon'da bıraktı.” İfadelerini kullandı.
Özel ekini Ağaoğlu’nun karşısındaki Metin Kaya’yı mı destekliyor iddialarını yeniden akla getirdi.
Tüm Yorumlar (12)
Ali
8 yıl önceAğaoğlunu ilk başkan adaylığından vazgeçirten ve Trabzonsporun en büyük düşmanı Hacıosmanoğludur. Verdiği zarar 10 yılda giderilemez.
Ugur yalçın
8 yıl önceTrabzonsporu bu duruma düşüren adam
Ofli
8 yıl önceŞu adamı kulübe sokmayın artık
Fetih
8 yıl önceAman kimseyi desteklemesi. Trabzonspor'dan uzak dursun hatta Trabzondan bile. Yaptıkları orta.
Hakan
8 yıl önceÖzel ekibi dediği iki tane deynekcidir kesin...bi de iş adamı havaları veriyorlar şu adama ya.
Yılmaz topal
8 yıl önceÇok lüzümluydu canım
Güven
8 yıl önceSiyasetin usagi
Güven
8 yıl önceBu Adam nasil baskan oldu ts a ne hallere geldik
EsEs
8 yıl önceKimi desteklese desteklesin kime neee. Özel ekibi varmış güldürmeyin insanı...
Ercan
8 yıl önceTrabzonspor son 20 yılda özellikle olmak üzere büyük yanlışlıklar içerisindedir Kulüp yapılanması, yatırımlar, kurumsallaşma ,teknik ekip ve sporcu seçimi, idari ve finansal yönetim , pazarlama vb tümünde başarısızdır
kafalar 500
8 yıl önceağaoğlu beni şaşırt lütfen. bir havadır gidiyor. profil olarak hacıdan ve ustadan farkı nedir soruyorum. siyasete yakın mı evet hepsi, iktidara yakın mı evet hepsi, mali güçleri var mı evet hepsi, iktidardan ihale alıyorlar mı evet hepsi? ağaoğlu beni şaşırt çünkü sana yeni yiyici gözüyle bakıyorum, lütfen beni utandır.
zekai
8 yıl önceBilerek zarara ugratmaktan bunu ve satriye dava acip suc duyurusunda bulunmak lazim.Nerde delikanli lar, ben yapsam hemen iceri atarlar nerede adalet.