Hüseyin Türkmen: Şampiyonluğa odaklanabilmek için...

Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen Haber61'e açıklamalarda bulundu

Hüseyin Türkmen: Şampiyonluğa odaklanabilmek için...

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor'un Antalyaspor'u 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından bordo mavililerden Hüseyin Türkmen  Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Hüseyin şöyle konuştu;

Rakibimizin bulunduğu yerden dolayı onlar için çok önemli bir maçtı. Bunun bilincinde oynadık. Golleri erken bulmamız bizim için iyi oldu o kadar strese girmedik. İkinci yarıda ise daha rahattık. Skoru tuttuk. İstediğimiz oyunu oynayamamış olabiliriz ama böyle maçlarda önemli olan skoru alabilmek böyle de oldu, mutluyuz.

Şampiyonluğa odaklanabilmek için skorları almamız lazım. İyi oyun iyi skor en çok istediğimiz şeylerden biri ama böyle maçları da kazanmamız lazım. En iyi şekilde ilk yarıyı bitirmemiz lazım.

Kendimi her zaman en iyisi için odaklıyorum. Rakiplerim geldi ama zaten benden önce de mücadele ediyorlardı. Onlardan da birşeyler öğrenerek eksiklerimi kapatıyorum. Gün geçtikçe gelişiyorum. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor