Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir yüzleri güldürüyor. 40 yaşındaki teknik adam yönetiminde bordo-mavili takım hem kupa'da hemde lig'de zirvede yer alıyor.
Trabzonspor, Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası ve Lig'de oynadığı 5 maçta sahadan gülerek ayrılarak, farklı galibiyetlere imza attı. Bordo-mavililer, Çimşir yönetiminde kupa da Denizlispor'u elerken, çeyrek final ilk maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 5-0 yenerek yarı final'in kapısını araladı. Süper Lig'de ise 1 maçı eksiğiyle 38 puanla lider Demir Grup Sivasspor'un 3 puan gerisinde 3. sırada yer alan bordo-mavililer, hem lig hem de Türkiye Kupası'nda hedefleri doğrultusunda yoluna devam ediyor.
Süper Lig'de 3'te 3 hedefi
Ziraat Türkiye Kupasında oynadığı 3 maçta sahadan gülerek ayrılan bordo-mavililer Süper Lig'de de oynayacağı Gençlerbirliği maçını kazanarak Hüseyin Çimşir, yönetiminde 3'te 3 yapmayı hedefliyor. Karadeniz ekibi genç teknik adam, yönetiminde evinde oynadığı Kasımpaşa'yı 6-0 ve Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek 6 puan çıkarttı.
Hüseyin Çimşir, ligde ilk deplasmanına çıkıyor
Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Süper Lig'de, bordo-mavili takımın teknik patronu olarak ilk deplasman maçına Gençlerbirliği karşısında çıkacak. Ünal Karaman'ın, takımdan ayrılmasından sonra teknik patron olarak takımın başına geçen 40 yaşındaki genç teknik adam dış sahada oynayacağı ilk süper lig maçından sahadan galibiyetle ayrılmak için saha kenarından taktik verecek.
Tüm Yorumlar (8)
Hasan
6 yıl önceKötü günde de destek olmak önemli olan. Teknik direktörün taraftar olması her zaman önemlidir. Bizi bilir, anlar. Övgü de de yerhide de ölçülü olmakta fayda var.
zekai
6 yıl önceen az fener kadar top oynamak geregiyor ,demedi demeyin
miroğlu
6 yıl önceİnşAllah başarı uzun sürer.
Trabzonli
6 yıl önceŞenol Güneş ve Ünal Karaman'la daralan taraftar rahat bir nefes almıştır.
gurbet
6 yıl öncenekadar kültürlü olursak,trabzon okadar gelişir,maşAllah nazar değmesin
Samet
6 yıl önceünal varken bu takıma messi gelsin yine şamp. olamaz diyordum.. ünal zamanında öne geçip de yaptıgı hatalı değişiklikler yüzünden kaybettiğimiz puanları aramayız inşAllah.. o şahıs hala devam ediyor olsaydı ne ndiaye yi nede guilerme yi hala 18 e almamıştı.
hastalık kalıntısı var
6 yıl öncehocam geri çekilme hastalığı devam ediyor, fb maçı %30 a %70 oldu. haticeye değil neticeye baktım sevindim ama bu hatice saç baş yoldurabilir dikkat etmek lazım. geri çekilince hata yapma ve bu hataların gol olma şansı artıyor ayrıca ekstra yoruluyor takım. buna bir çözüm gerek.
DuRsUnTeMeL
6 yıl önceÇok biliyorsun fenere karşı ilk yarı istediğini almış ikinci yarı kontürölli oynayan bir trabzonspor biraz baskılı gözüken şikebahce.