Hüseyin Çimşir: Artılarımız daha fazlaydı

Çimşir maçın ardından konuştu

Hüseyin Çimşir: Artılarımız daha fazlaydı

Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir, 1-0 kazanılan Partizani hazırlık maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Çimşir, önemli olanın skor olmadığını belirterek " Skora çok bakmıyoruz, ne yapmak istediğimizi değerlendiriyoruz. İlk yarı özellikle ne yapmak istediğini bilen bir takım gördük. Paslaşan, arzulu bir takım gördük. Şevkle çalışmaya devam edeceğiz. Artılarımız bu maçta çok daha fazlaydı. Eksilerimiz yine var ama onları da en aza indirip artılarımızı çoğaltmaya çalışacağız. Kısa bir kamp dönemiydi. İki hazırlık maçı yaptık, bildiğimiz oyuncular vardı. Alttan bazı oyuncualrımızı aldık onların ağabeyleriyle olan uyumunu görmek istedik. Novak, Yusuf ve Uğurcan aksilik olmazsa haftaya takımla çalışmaya başlayacaklardır." dedi.

Altyapıdan gelen gençlerin durumuyla ilgili olarak henüz netleşen bir karar olmadığını belirten Çimşir "Kimle devam ederiz kafamızda plan belli oldu. Bu süreç yarın antrenmanı bitirdiğimizde pazartesi günü toplandığımızda hangi oyuncularla devam edceğimize karar vereceğiz. Burada antrenman yapmaları değil gelişimleri önemli. En iyi gelişimi nerede sağlayacaklarını görmemiz lazım." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor