Halil Dervişoğlu için sıkı pazarlık! Trabzonspor’un teklifi kabul edildi ama…

Trabzonspor, Halil Dervişoğlu için şartları zorlarken takımı Sparta Rotterdam’ın istekleri şaşırtıyor.

Halil Dervişoğlu için sıkı pazarlık! Trabzonspor’un teklifi kabul edildi ama…

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor, genç yıldız Halil Dervişoğlu için Hollanda’ya çıkarma yaptı. Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp’in bizzat ilgilendiği transferin ayrıntıları bir hayli ilginç.

Trabzonspor’un 800 Bin Euro ile kapsını çaldığı Sparta bu teklifi reddetmişti. İlk etapta 2 Milyon Euro isteyen Hollanda ekibine Trabzonspor 1 Milyon Euro + bir sonraki satıştan %20 teklif etti. Önce 1,5 Milyon + bir sonraki satıştan %20 pay da direten Sparta, daha sonra Trabzonspor’un teklifini kabul etti ancak yeni bir şart ortaya kodu.

Bordo mavililerin 1 Milyon Euro + bir sonraki satıştan %20 pay teklifini kabul eden Sparta, oyuncunun 1 yıl daha takımlarında oynaması şartını öne sürdü.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Halil Dervişoğlu’nun da önümüzdeki hafta içerisinde kulübü ile görüşüp Trabzonspor’da oynamak isteğini takımına bildireceği öğrenildi.

Ayrıca Dervişoğlu için  Portekiz'in Braga ve İngiltere'nin Brighton takımlarının devrede olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor