Hacıosmanoğlu: "Sen ancak Suk'u alırsın"

İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu: "Sen ancak Suk'u alırsın"
Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosamnoğlu 8. madde ile ilgili konuşmaların yapıldığı bölümde konuşma yaptı.

Hacıosmanoğlu şunları söyledi;

"Buradaki amaç Kartal arazisinin satılması. Trabzonspor’un en büyük ayıbı bu adamına Başkanına göre Trabzonsporlular. Biz o zor şartlarda Kartal arazisini temizledik Trabzonspor’a kazandırmak için. Yazıklar olsun Trabzonspor’un abilerine ve toplantı yapanlara. Biz hırsız mıydık? Biz satınalma yetkisi istedik ayağa kalktı şehir. Şimdi siz ne yüzle bunu istiyorsunuz.  Trabzonspor’un kurtuluşu Kartal’dan geçmiyor. Trabzonspor’un itibarini ben düşürmedim. Senin yanından geçemeyeceğin oyuncuları ben aldım getirdim. Sen ancak Suk’u alırsın. Bize o yetkiyi zamanında vermeyen abilere ders olsun diye satma yetkisi vermeyin istiyoruz."

Başkan Muharrem Usta ise, Hacıosmanoğlu'nun bu sözlerine karşılık olarak  kürsüye çıktığında " Biz ne kadar yapmasakta Hacıosmanoğlu kişisel olarak yükleniyor. Ancak bu saldırılara cevap verecek değilim" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler